Colink, het inkoopcollectief

De kracht van het Colink collectief

Colink heeft raamovereenkomsten bij grote leveranciers in Nederland. Door gebruik te maken van het inkoopvolume van alle Colink-deelnemers, krijgt u uw materiaal tegen de meest voordelige prijs en onder de beste condities. U heeft toegang tot 150 vestigingen en afhaalpunten in heel Nederland. Wij bekijken dagelijks de prijzen van prijsgevoelige artikelen zoals cv-ketels en vergelijken die met de prijs die leveranciers vragen. Voordelig voor iedereen. Collectief betekent dat alle deelnemers gelijk zijn, zelfde voordeel en zelfde kosten

De leverancier van uw keuze

Bij Colink bestelt u gewoon rechtstreeks bij de leverancier van uw keuze. Aan de levering van materialen en de service van de leverancier verandert niets, alleen de factuur gaat naar ons. Wij controleren of de leverancier de afgesproken prijs en condities heeft gebruikt. Na controle sturen wij de factuur aan u door.

Kosten aftrekbaar

Voor onze dienstverlening vragen wij 2 procent over de netto inkoopprijzen, exclusief BTW.  Er zijn uitzonderingen, waaronder cv-ketels. Over al uw inkopen betaalt u ons dus een kleine vergoeding.  De totaalbedragen van uw inkopen nemen wij op in onze administratie. Eens per kwartaal krijgt u van ons een rekening voor de gemaakte diensten. Deze kosten kunt u als bedrijfskosten aftrekken.

 

Inloggen leden

Na het inloggen komt u op de ledenpagina

Lid worden ? Stuur een mailtje aan info@colink