Colink, het inkoopcollectief

Colink Slimme modules

Je kunt pas goed kiezen als je weet waaruit je kunt kiezen. Met de Slimme online-modules kan je pas kiezen waar je het beste jouw materialen inkoopt. Alle vergelijkingen zijn op basis van de zelfde producten, geen goedkope alternatieven maar echt op productniveau. Zoek en vind eenvoudig jouw product in de ruim 850.000 producten die onze database kent. Op basis van de productgegevens worden de leveranciers en jouw inkoopprijzen getoond. Dat is makkelijk kiezen! Er zijn er twee:

Slim Kiezen 

(optie bij Voordeel&Gemak, standaard bij Voordeel&Gemak Extra)

Met Slim Kiezen zoek je een artikel. Dat kan op verschillende manieren; op omschrijving, artikelnummer, productnummer en volgens de gestandaardiseerde Classificatie methode.

Verder Filteren of kiezen uit de lijst. Volgend scherm geeft de "Productgegevens"

De Tabbladen geven nog meer informatie zoals Afbeelding:

En natuurlijk een overzicht wie dit product levert en tegen welke inkoopprijs.

Via Deeplink wordt je doorgeleid naar de website van de leverancier. Voorraad kijken en/of direct bestellen.

Slim Bestellen 

(alleen in combinatie Voordeel&Gemak Extra)

Slim bestellen gaat nog een stapje verder. Met deze online module kan je een complete bestellijst samenstellen. Alle materialen die je voor een klus nodig hebt. Alles gevonden bij willekeurige leveranciers. Pas daarna ga je, op basis van de meest gunstige inkoop, jouw leverancier(s) bepalen. Kiezen waar je wat koopt is zeer simpel. Artikelen met groen prijsachtergrond is de voordeligste. Met 1 klik bepaal je de leverancier waar jouw bestelling elektronisch wordt ondergebracht. Alle artikelen bij 1 leverancier of ga je voor de laagste prijs?

* fictieve prijzen

Zo wordt bestellen tegen de beste prijs wel heel eenvoudig. Meer weten?

Inloggen leden

Na het inloggen komt u op de ledenpagina

Lid worden ? Stuur een mailtje aan info@colink